De eerste stadsfotograaf van Tilburg

Via Instagram gaat City Marketing Tilburg deze winter op zoek naar de eerste stadsfotograaf van de stad. Een rasechte Tilburger die zijn of haar stad in al haar schoonheid, bedrijvigheid en winterse gloed weet vast te leggen. Zowel fanatieke Instagrammers, amateurfotografen en professionals dingen mee om de eretitel Stadsfotograaf Tilburg én een geldbedrag van €1.000. Ook worden de dertien mooiste foto’s geëxposeerd in de Piushaven.  

 Zo doe je mee

Meedoen is simpel. Post vóór 21 december drie foto’s met een openbaar profiel op Instagram;
  • één foto van de Winterbeleving in de binnenstad onder vermelding van #stadsfotograaftilburg #tilburg #ditistilburg #winterintilburg
  • één foto van Piushaven Gloeit (de winterse sfeer in de haven of evenement Wintergloed) onder vermelding van #stadsfotograaftilburg #tilburg #ditistilburg #piushavenwintergloed
  • één vrije stadsfoto onder vermelding van #stadsfotograaftilburg #tilburg #ditistilburg

Jury

Wie zich een jaar lang Stadsfotograaf van Tilburg mag noemen wordt beslist door een zeskoppige jury bestaande uit Judith van Loon (programmamaker Piushaven), Ben Smit (citymarketeer Bewoners), Stefan van Aarle (Kwartiermaker Binnenstad), Camiel Donders (fotograaf), Jan van Eijndhoven (fotograaf) en Ivan Mols (directeur Tilburg.com) beslist .

Winnaars

Op vrijdag 22 december wordt de eerste Stadsfotograaf van Tilburg bekend gemaakt. De dertien mooiste foto’s van de dertien beste inzenders worden een maand lang op groot formaat geëxposeerd bij Falcon Tilburg aan de Piushaven. Met toestemming van de fotografen worden de dertien fijnste plaatjes tevens opgenomen op merktilburg.nl. De winnaar met eretitel wordt uitgenodigd om iedere maand een stadstafereel te fotograferen. Het resultaat wordt onder naamsvermelding verspreid via de kanalen van Citymarketing Tilburg.

 Wie legt de stad, de Winterbeleving én Piushaven Wintergloed het beste vast en gaat er met de eretitel vandoor? Dat zien we graag terug op Instagram!